DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Hava Muhtarları Derneğinden Kaymakam Nayman’a “hoş geldin” ziyareti

SAMSUN (AA) – Havza Muhtarları Derneğince Havza Kaymakamı Cengiz Nayman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Nayman, ziyaretten duyduğu …

Banner Resmi
16.09.2021
245
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Muhtarları Derneğince Havza Kaymakamı Cengiz Nayman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Nayman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu makam halka en yakın önemli birim olan muhtarlarımızın kapısıdır. İlçenin huzur ve güvenliğini sağlamak ve sorunlara çözüm aramak için hep birlikte çalışacağız. Sizleri ve mahallelerimiz tanımış olmam benim için bir avantaj.” dedi.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ise Nayman'a muhtarlar adına “hoş geldin” dileğinde bulunarak, “Muhtarlar olarak vatandaşın dertleriyle dertleşmek, sorunlarına çözüm bulmak, her an yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birlikte daha güzel hizmetler için çalışacağımıza inancımız tamdır. Sizin ile daha önce çalışmış olmak bizler içinde önemli bir avantaj.” diye konuştu.

Çavdar, Nayman'a üzerinde ismi yazılı kama hediye etti.

Ziyarete Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Bekir Erdem, İcadiye Mahallesi Muhtarı Metin Aysan ve Demiryurt Mahallesi Muhtarı Cemil Kurt katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.