Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

İstanbul’da zorlu sınav

İstanbul’da zorlu sınav
20 Eylül 2023 16:12
56
A+
A-

 

İstanbul’da zorlu sınav

Trendyol Süper Lig’de mücadele veren Yılport Samsunspor, bu hafta deplasmanda Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacak. Bu maçı çok ciddiye alan deneyimli teknik direktör Hüseyin Eroğlu, bu maçın hazırlıklarını azami düzeyde önem vererek çalışmaları sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Bu maç öncesi Nuri Asan Tesisleri’nde 1.Lig ekiplerinden Giresunspor ile hazırlık maçı oynayan Yılport Samsunspor, farklı kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Taraftarların da büyük ilgi gösterdiği maçta yeni transferlerin denendi ve adeta göz doldurdular.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yaptığı açıklamada Galatasaray’dan üç puan alınacağı içime doğdu dedi. İnşallah dediğin gibi olur başkanım…

Giresunspor karşısında izlediğim Yılport Samsunspor’un oynamış olduğu futbolu takdirle karşıladım. Yeni gelen transferlerin hücumda iyi anlaşarak bol gol atmaları da ayrıca sevindirici oldu.

Şimdi gözler zorlu İstanbul deplasmanına çevrildi.

Cumartesi akşamı saat 20:00’da başlayacak olan müsabakaya Samsun’dan da birçok taraftarın gitmesi sevinciridi bir gelişme olarak görüyorum.

Galatasaray maçında puan veya opuanlarla dönüldüğü takdirde tekrar deplasmanda Antalyaspor ile karşılacak olan Yılport Samsunspor, bu maçtan da puan çıkarması durumda ligdeki konumunu düzeltmiş olacak.

Yazıma son vermeden önce tatil edilen Yılport Samsunspor – İstanbulspor maçının 8 Kasım’da oynayacağını bildirerek sizleri selamlıyorum.

Görüşmek üzere…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.