Dolar 32,3867
Euro 34,7927
Altın 2.406,28
BİST 10.184,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Kaymakam Atar’dan Emirli İlkokulu ve Ortaokulu’na ziyaret

SAMSUN (AA) – Kavak Kaymakamı Faruk Atar, Emirli İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.Ziyaretinde okuldaki eğitim durumu ve okulun fiziki şartları hakkında okul müdürü Sibel Güngör'den bilgi alan Atar, ardından öğretmenlerle bir araya gelip sohbe…

Kaymakam Atar’dan Emirli İlkokulu ve Ortaokulu’na ziyaret
13 Ocak 2023 16:43
166
A+
A-

SAMSUN (AA) – Kavak Kaymakamı Faruk Atar, Emirli İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Ziyaretinde okuldaki eğitim durumu ve okulun fiziki şartları hakkında okul müdürü Sibel Güngör'den bilgi alan Atar, ardından öğretmenlerle bir araya gelip sohbet etti.

Eğitimin uzun bir süreç olduğunu, bu sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Atar, “Öğrencileri bir taraftan değerlerle donatırken, diğer taraftan akademik olarak geliştirilmesi gerekir. Öğretmenler, kendi çocuklarının nasıl eğitim almalarını istiyorlarsa öğrencilerini de o şekilde yetiştirmeliler. Başarının artması, öğretmen motivasyonunun artmasıyla doğru orantılıdır.” dedi.

Atar, daha sonra çalışma büroları ve sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, kitap okuttu, derslerini kontrol ettiği öğrencilere çeşitli sorular yöneltti.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük de bulundu.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.