DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Rektör Aydın: “Samsun’un zenginliklerini bilimin gücüyle parlatmak görevlerimiz arasında”

SAMSUN ÜNİVERSİTESİ (SAMÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. MAHMUT AYDIN, “SAMSUN’UN ZENGİNLİKLERİNİ BİLİMİN GÜCÜYLE PARLATMAK GÖREVLERİMİZ ARASINDADIR” DEDİ.

Rektör Aydın: “Samsun’un zenginliklerini bilimin gücüyle parlatmak görevlerimiz arasında”
Banner Resmi
14.02.2020
469
A+
A-

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Samsun’un zenginliklerini bilimin gücüyle parlatmak görevlerimiz arasındadır” dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak, SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ziyarette bulundu. Samsun Üniversitesi Canik Yerleşkesi’nde incelemelerde bulunan Vali Kaymak ve Rektör Aydın, Samsun’un ve üniversitenin gelişimine dair konuları iş birliği çerçevesinde değerlendirdi. Görüşmede kent ve üniversite ile ilgili fikir alışverişinde bulunulurken, Samsun’un ve üniversitenin geleceğine dair plan ve çalışmalar da ele alındı.

Samsun Üniversitesi olarak kente ve üniversiteye katkı sağlayacak her çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını belirten Rektör Aydın, “Samsun’un zenginliklerini bilimin gücüyle parlatmak görevlerimiz arasındadır. Valimizin öncülüğünde birçok başarılı çalışma gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

Samsun Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesini de ziyaret eden Vali Kaymak, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ömer Naci Yılmaz’ın bizzat kendisinin yirmiden fazla yayınlanmış eseri olan bir yazar olmasının üniversite için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, “Rektörümüzü böyle değerli bir ekiple yeni üniversitenin kurumsallaşmasını sağladığı için tebrik ediyorum, Samsun Üniversitesi bu vizyonuyla şehre büyük değer katacaktır” dedi.

Ziyaretin sonunda Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ömer Naci Yılmaz Vali Kaymak’a yazdığı eserlerden takdim etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin’in de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Aydın, ziyaretlerinden dolayı Vali Osman Kaymak’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.