DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

SAMULAŞ’tan kar mesaisi

SAMSUN’DA DÜN İTİBARIYLA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE VATANDAŞLARIN MAĞDURİYET YAŞAMAMASI İÇİN SAMULAŞ EKİPLERİ SABAHA KADAR TRAMVAY SEFERİ YAPTI.

SAMULAŞ’tan kar mesaisi
Banner Resmi
20.09.2021
373
A+
A-

Samsun’da dün itibarıyla etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için SAMULAŞ ekipleri sabaha kadar tramvay seferi yaptı.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Samsun’da otobüs seferlerinde gecikmeler yaşanması nedeniyle SAMULAŞ ekipleri 2 tramvay ile Ondokuz Mayıs Üniversitesine sabaha kadar yolcu taşıdı. Hastane, yurt ve üniversitenin bulunduğu kampüse giden vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 24 saat görevinin başında bulunan ekiplerin yoğun mesaisi bu gece de devam edecek. SAMULAŞ ekipleri ayrıca ulaşımın aksamaması ve vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için gerekli yerlere ek seferler koyacak.

SAMSUN’DA DÜN İTİBARIYLA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE VATANDAŞLARIN MAĞDURİYET YAŞAMAMASI İÇİN SAMULAŞ EKİPLERİ SABAHA KADAR TRAMVAY SEFERİ YAPTI. 

Samsunspor için ek sefer

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Samsunsporun Afjet Afyonsapor ile oynayacağı maç için de ek otobüs seferleri konulduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunspor taraftarlarımızın maça sorunsuz bir şekilde gidebilmesi için tramvay ve otobüslere ek seferler koyduk. Gençlik parkı ve ikinci bulvar güzergahından belediye otobüslerimiz stadyuma ek sefer yapacaktır” dedi.

Ray ısıtıcıları işe yaradı

Bu arada, Lojmanlar ve Tıp Fakültesi İstasyonları arasında bulunan ray ısıtıcıları çalışınca, kar yağışı tramvay işleyişine engel olamadı. Isıtıcılar sayesinde kar, raylara tutunamadı ve ulaşım sağlıklı bir şekilde devam etti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.