Dolar 32,4771
Euro 34,7980
Altın 2.426,57
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

TEKNOFEST KARADENİZ’i 2 günde 205 bin kişi gezdi

SAMSUN (AA) – Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST KARADENİZ'i ilk 2 gün 205 bin kişi ziyaret etti. Türkiye …

TEKNOFEST KARADENİZ’i 2 günde 205 bin kişi gezdi
1 Eylül 2022 11:25
126
A+
A-

SAMSUN (AA) – Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST KARADENİZ'i ilk 2 gün 205 bin kişi ziyaret etti.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda devam ediyor.

30 Ağustos'ta ziyaretçilere kapılarını açan festivali ilk gün 110 bin, ikinci gün ise 95 bin ziyaretçi gezdi. 4 Eylül'e kadar devam edecek festivalde teknoloji yarışmaları ve ile hava gösterileri gerçekleştiriliyor.

TEKNOFEST KARADENİZ'de Türkiye'nin havacılık ve uzay ile savunma sanayisinde yerli ve milli üretimi yapılan insansız savaş araçları, helikopter ve jet de sergileniyor.

Festivalde kamu kurum ve kuruluşların yerli üretimini yaptıkları elektrikli araçlar da bulunuyor.

Muhabir: Zafer Akpınar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.