Dolar 32,4837
Euro 34,8581
Altın 2.421,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Para okçulukta Sporcu Havuzu Seçme Yarışması, Samsun’da sürüyor

SAMSUN (AA) – Para okçulukta 2023 Paralimpik Oyunları Sporcu Havuzu Seçme Yarışması, Samsun'da devam ediyor.Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 22 kulüpten 56 sporcunun katıldığı yarışmad…

Para okçulukta Sporcu Havuzu Seçme Yarışması, Samsun’da sürüyor
19 Ocak 2023 17:19
102
A+
A-

SAMSUN (AA) – Para okçulukta 2023 Paralimpik Oyunları Sporcu Havuzu Seçme Yarışması, Samsun'da devam ediyor.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 22 kulüpten 56 sporcunun katıldığı yarışmada sporcular, klasik ve makaralı yay kategorilerinde atış yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Semray Taş Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre ara verdiği okçulukta yeniden milli takıma girmeyi hedeflediğini söyledi.

Okçuluğa yaklaşık 25 yıl önce başladığını belirten Özer, “2011 yılına kadar aralıksız devam ettim. Çocuklardan dolayı ara verdim. 3 yıl önce tekrar başladım. Birçok başarı elde ettim. Dünyada ağzı ile ok atan ilk kadın sporcuyum. Türkiye şampiyonluklarım ile Avrupa üçüncülüğüm var.” dedi.

Semray Taş Özer'in eşi ve antrenörü Alparslan Özer ise eşinin milli forma için mücadele ettiğini dile getirerek, “Hem evde hem sahada eşime yardımcı oluyorum. Eşim önceden ağzı ile ok atıyordu. Bir aparat yaptım, sonrasında eliyle atmaya başladı. 2009'da aparatı yaptıktan sonra iki yıl güzel başarılar elde ettik. Sonra çocuklar nedeniyle ara vermek zorunda kaldı.” diye konuştu.

Müsabakalar, yarın sona erecek.

Muhabir: Alim Tunçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.