Dolar 32,3625
Euro 34,6893
Altın 2.395,81
BİST 10.163,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Türkiye Off-Road Şampiyonası 3 Ayak Yarışları, Samsun’da başladı

SAMSUN (AA) – Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunca (TOSFED) düzenlenen PETLAS 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Samsun'un Vezirköprü ilçesinde başladı.Yarışın birinci gününde yapılan ve 14 aracın katıldığı off-road yarışı 9 ki…

Türkiye Off-Road Şampiyonası 3 Ayak Yarışları, Samsun’da başladı
26 Ağustos 2023 20:33
85
A+
A-

SAMSUN (AA) – Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunca (TOSFED) düzenlenen PETLAS 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Samsun'un Vezirköprü ilçesinde başladı.

Yarışın birinci gününde yapılan ve 14 aracın katıldığı off-road yarışı 9 kilometrelik parkurda yapıldı. Araçlar zorlu parkurda dereceye girebilmek için mücadele etti.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın bir ayağına ev sahipliği yapmanın heyecanını ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Samsun Otomobil Spor Kulübü Başkanı Bilal Altunay, sporun tanıtım gücüne inandıklarını belirterek, “Samsun'da önceki yıllarda birçok ulusal ve mahalli yarışa ev sahipliği yaptı. Farklı yıllarda Türkiye Off-Road Şampiyonası'na dördüncü kez ev sahipliği yapanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son dönemlerde otomobil sporlarının ülkemizde hak ettiği ilgiyi görmesi ve off-road gibi branşların daha büyük kitlelere ulaşması için büyük bir çaba ve destek veren Federasyon Başkanımız Eren Üçlertoprağı'na teşekkür ederim.” dedi.

Yarışın ikinci etabı yarın İncesu Mahallesi'nde yapılacak ve dereceye girenlere ödül verilecek.

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.