Dolar 32,3286
Euro 34,8454
Altın 2.391,08
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Boyabat’ta afetzedelerle depremde gönüllü çalışanlar bir araya geldi

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde afetzedeler ile deprem bölgesinde gönüllü olarak görev yapanlar, iftarda bir araya geldi.Kaymakamlıkta gerçekleştirilen programda konuşan Sinop Vali Yardımcısı Ahmet Berkay Deniz, afetzede ve gönüllü yardımsever…

Boyabat’ta afetzedelerle depremde gönüllü çalışanlar bir araya geldi
18 Nisan 2023 11:59
75
A+
A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde afetzedeler ile deprem bölgesinde gönüllü olarak görev yapanlar, iftarda bir araya geldi.

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen programda konuşan Sinop Vali Yardımcısı Ahmet Berkay Deniz, afetzede ve gönüllü yardımseverlerle aynı masayı paylaşmaktan onur duyduğunu söyledi.

Her zaman afetzedelerin yanlarında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Deniz, şöyle konuştu:

“Allah nice ramazanlara, iftarlara, nice Kadir Gecelerine kavuşmayı nasip etsin. Devletimiz, her zaman sizin yanınızda olmaya, ihtiyaçlarınızı karşılamaya devam edecek. Sizlerin sorunu, sıkıntısı bizim de sıkıntımız, sorunumuzdur. Bugün deprem bölgesine gönüllü olarak gitmiş, çalışmış arkadaşlarımızı da davet ettik, misafir ettik. Sıhhi tesisatçılarımız, elektrikçilerimiz Kahramanmaraş Elbistan'a, berberlerimiz Nurhak'a gitti. Hatta gidemeyen arkadaşlar da giden arkadaşların araçlarının yakıt parasını karşıladı. Onlar da gitmiş kadar oldular. Hepsinden Allah razı olsun.”

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.