Dolar 32,1861
Euro 35,0591
Altın 2.470,42
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Academia 2021 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu alıcılarını bekliyor

İSTANBUL (AA) – Academia 2021 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, iddialı renk ve tasarımları içeren ürünleriyle dikkati çekiyor. Beymen Grup'tan …

Academia 2021 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu alıcılarını bekliyor
15 Eylül 2021 15:22
392
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Academia 2021 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, iddialı renk ve tasarımları içeren ürünleriyle dikkati çekiyor.

Beymen Grup'tan yapılan açıklamaya göre, Academia 2021 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu'nda kahve tonları, gri ve mavi renkler sezona heyecan katarken, tasarımlardaki haki, kırmızı ve siyah renkleri de öne çıkıyor.

Ürünlerde, duman, gotik çiçek desenler, “slow burn” sloganı, yıpranmış dokular ve kadifelerde kullanılan art workler, zincir ve logo anlatımları koleksiyonun genelinde farklı desen ve yüzeylerde görülüyor. “A” harfinin saten ve trikolarda jakar uygulamaları klasikleri destekliyor.

Hibrit ve dönüştürülebilir tasarımların dikkati çektiği Academia 2021 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda modern tasarım anlayışı, yumuşak yapılarda Academia ilkelerini ön plana çıkaran zarif bir tezatlıkla birleşiyor.

Kolları çıkabilen deri garnili denim ceket, çift taraflı giyilen shearling palto ve kaz tüyü montlar, oduncu gömleklerinden ilham alan sökük detaylı katmanlar opsiyon sunuyor.

Deri tasarımların formlarındaki deneysel yenilikler renk ve yüzey oyunları ile birleşirken, bele oturarak güncellenen oversize kalıplar denim grubunda yeni gelenekler yaratıyor.

Dış giyimlerin arka bölümünde yer alan zincir brit’ler ve A harfi grafik yaka iğneleri ürünlere pırıltı katarken, kabartma, nakış ve reflektör tekniğiyle uygulanmış Academia logoları dikkati çekiyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.