Dolar 32,4055
Euro 34,7401
Altın 2.396,26
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Akçaabat Sahil Parkı’nda yenileme ve düzenleme çalışmaları sürüyor

TRABZON (AA) – Akçaabat Belediyesince Akçaabat Sahil Parkı'nda yürütülen düzenleme ve yenileme çalışmaları devam ediyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, mevcut marina kısmının olduğu yere kadar olan park kısmında etap etap iyileştirme ve yenilem…

Akçaabat Sahil Parkı’nda yenileme ve düzenleme çalışmaları sürüyor
22 Ocak 2023 14:39
80
A+
A-

TRABZON (AA) – Akçaabat Belediyesince Akçaabat Sahil Parkı'nda yürütülen düzenleme ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, mevcut marina kısmının olduğu yere kadar olan park kısmında etap etap iyileştirme ve yenileme, sert zeminlerde iyileştirme, otopark alanlarında düzenleme, sulama ve aydınlatma sisteminde yenileme çalışmaları yapıldığı belirtildi.

Tüm bu çalışmaların yanı sıra projede belirlendiği üzere sahil parkta yürüyüş ve bisiklet yolları inşa edileceği aktarılan açıklamada, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in değerlendirmelerine yer verildi.

Ekim, çalışmalarla Akçaabat'ın simgesi haline gelen ve bölgede örnek teşkil eden Akçaabat sahil parkını daha işlevsel hale getirmiş olacaklarını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

“Sahil parkta projeye uygun yapılan çalışmaların yanı sıra sahilin dört mevsim canlı kalabilmesini ve vatandaşlarımızın yıl boyu sahilden faydalanabilmelerini sağlamak için burada bulunan mevcut çay bahçelerini dokuya uygun şekilde yenileyeceğiz. Önümüzdeki günlerde sahil parka doğal gaz hattı çekilecek. Ayrıca TİSKİ buranın kanalizasyon hattını yeniliyor. Sahil parkta belirli noktalara tek tip yöresel ürün satış büfeleri yerleştireceğiz. Sahilimiz yaz-kış canlı ve hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Hedefimiz 2023 yılı yaz sezonuna kadar burayı tamamlamaktır.”

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.