Dolar 32,4055
Euro 34,7401
Altın 2.396,26
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Beypiliç Boluspor – Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının ardından

BOLU (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Bereket Sigorta Ümraniyespor'a 2-0 yenilen Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü …

Beypiliç Boluspor – Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının ardından
24 Nisan 2022 17:42
142
A+
A-

BOLU (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Bereket Sigorta Ümraniyespor'a 2-0 yenilen Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri Işıklar, “İnşallah Adana maçına tamir olmuş bir Boluspor olarak gideceğiz. İhtiyacımız olanı oradan almak için bütün gayretimizi göstereceğiz.” dedi.

Işıklar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ümraniyespor karşısında iyi oynamadıklarını, galibiyeti hak eden tarafın kazandığını söyledi. Işıklar, “Takımımız çok inişli ve çıkışlı bir sezon yaşıyor. Çocukları toparlayacağız. İnşallah Adana maçına tamir olmuş bir Boluspor olarak gideceğiz. İhtiyacımız olanı oradan almak için bütün gayretimizi göstereceğiz.” diye konuştu.

Işıklar, Boluspor'un kendi işini çözmek zorunda olduğunu belirtere, “Kimin kimi nerede ne şekilde yeneceği belli değil. Ligde yenilmeyecek takım yok.” şeklinde konuştu.

İki gün önce İstanbul deplasmanında coşkulu bir oyun ve haklı bir galibiyetle dönen Boluspor'un 55 saat sonra maça çıkmak zorunda kaldığını anlatan Işıklar, “Ümraniyespor zaten kaliteliydi ve kalitesini üst tarafa yansıtmış bir takım. 48 saat fazla dinlendi. Antrenman yapmadan sadece yenileme ile maça çıkmak zorunda kaldık. Bunları mazeret olarak göstermek istemiyorum.” dedi.

– Bereket Sigorta Ümraniyespor cephesi

Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ise şunları kaydetti:

“Genel analizlerimizi de yaptıktan sonra maça hem zihinsel hem de fiziksel anlamda iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İyi başladığımız bir maç. İlk 7 dakikada 2 gol bulduk. Biri penaltıdan diğeri hücumdan. Bizi biraz rahatlattı. Sonraki bölümlerde bulduğumuz şanslar oldu ama biraz işin psikolojik boyutu, biraz sıcak hava işimizi kolaylaştırmıyor. İkinci yarıya değişiklikler yaparak başladık. Yorulan arkadaşlarımız vardı. İkinci yarı Boluspor biraz daha üstün oynadı ama bizim de bulduğumuz pozisyonlar vardı. Gol yiyebilirdik.”

Uçar, genel olarak bakıldığında takımın sezon boyunca oynadıkları maçların buna benzer olduğunu ifade ederek, “Artık son 4 hafta. 32 haftada hep ilk 2'de bulunmuş bir Ümraniye takımı var. Umarım son 4 haftayı da almamız gereken maksimum puanı alarak hak ettiğimizi düşündüğümüz Süper Lig'e çıkmak istiyoruz.” dedi.

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.