Dolar 32,1772
Euro 34,9849
Altın 2.505,87
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Az Bulutlu
Samsun
21°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Bolu OSB’deki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci alımına başladı

BOLU (AA) – Bolu Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 102 öğrenci kontenjanıyla eğitim ve öğretim hayatına başlayacağı …

Bolu OSB’deki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci alımına başladı
13 Temmuz 2022 13:51
128
A+
A-

BOLU (AA) – Bolu Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 102 öğrenci kontenjanıyla eğitim ve öğretim hayatına başlayacağı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Bolu OSB'deki lisenin 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için öğrenci almaya başladığı belirtildi.

Makine ve tasarım, endüstriyel otomasyon ve moda tasarım teknolojileri alanlarında öğrenci alacak okulu tercih edeceklerin hem Milli Eğitim Bakanlığının hem de sektörün sunmuş olduğu imkanlarla daha donanımlı şekilde mezun olacağı ifade edildi.

Okuldan mezun olduktan sonra işe başlama hususunda zorluk yaşamayacak öğrencilerin, OSB'deki işletmelerin imkanlarından daha fazla istifade edebileceği kaydedildi.

20 Temmuz'a kadar devam edecek tercih döneminde okulu kayıt yaptıracak öğrencilere, ücretsiz yemek ve ulaşım imkanı da sunulacağı belirtildi.

Bolu Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, sektörün önde gelen işletmelerinde iş başı eğitimi almaları ve staj görmelerinin yanı sıra burs imkanına da kavuşacağı duyuruldu.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.