Dolar 32,5042
Euro 34,8089
Altın 2.486,68
BİST 9.543,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Bolu’da 3 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 1 kişi tutuklandı

BOLU (AA) – Bolu'da iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgada 1 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest …

Bolu’da 3 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 1 kişi tutuklandı
8 Haziran 2021 22:27
241
A+
A-

BOLU (AA) – Bolu'da iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgada 1 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Küçükberk Mahallesi'nde dün gece iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu E.B. (48) ile kardeşi E.B. silahla ve bıçakla şüpheli M.A. (41) ise darp sonucu yaralandı.

Olayın ardından Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hastanede tedavisi tamamlanan M.A. ile diğer şüpheliler B.S. ve B.F'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden M.A. “tasarlayarak adam yaralama” iddiasıyla tutuklandı, B.S. ve B.F. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Muhabir: Murat Kaban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.