DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Bolu’da 4,5 milyon lira bütçeli dere ıslah çalışması tamamlandı

BOLU (AA) – Bolu merkeze bağlı Çaygökpınar ve Gökpınar köylerine yapılan 4,5 milyon lira bütçeli dere ıslah çalışmalarının tamamlanması nedeniyle …

Banner Resmi
17.09.2021
216
A+
A-

BOLU (AA) – Bolu merkeze bağlı Çaygökpınar ve Gökpınar köylerine yapılan 4,5 milyon lira bütçeli dere ıslah çalışmalarının tamamlanması nedeniyle tören düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Çaygökpınar köyünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yöreyi taşkından koruyacak projenin hayata geçmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yörede önemli bir hizmeti gerçekleştirdiklerini belirten Metin, “Yöremizdeki ve bölgemizdeki sel, taşkın tehlikesi taşıyan her ilçemizde, beldemizde gerekli önlemleri almaya devam ediyoruz ve alacağız.” şeklinde konuştu.

Fatih Metin, ayrıca Bolu'da musluklardan kaynak suyu kalitesinde su akması amacıyla Devlet Su İşleri ve Bolu Belediyesince yapılan Karadere Suları Projesi'nde de sona yaklaşıldığını belirterek “Nasip olursa 15 Ekim, Bolu Karadere suları ile buluşma günü. Bolu'nun hayali olan bir işi gerçekleştireceğiz. 15 Ekim'de deneme su verme işlemine başlayacağız. 10 gün sürecek. İnşallah 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na da açılışını yapacağız.” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit ise yörede önemli yatırımlar yapıldığını ve çiftçilerin desteklerden yararlandığını söyledi.

Törenin ardından Bakan Yardımcısı Metin ve beraberindekiler, bir süre önce Gökpınar köyünde yangıda evleri kullanılamaz hale gelen 3 aileyi ziyaret etti.

Muhabir: Fatma Can

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.