Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 27°C

Bozkurt’ta selde zarar gören 546 kişi yeni evlerine kavuştu

KASTAMONU(AA) – Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde geçen yıl yaşanan sel felaketinden etkilenen 546 kişinin evlerinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı. Kastamonu Valisi Avni Çakır, Bozkurt Kaymakamlığı'ndaki kura çekim töreninde yaptığı konu…

Bozkurt’ta selde zarar gören 546 kişi yeni evlerine kavuştu
15 Şubat 2023 21:43
105
A+
A-

KASTAMONU(AA) – Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde geçen yıl yaşanan sel felaketinden etkilenen 546 kişinin evlerinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı.

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Bozkurt Kaymakamlığı'ndaki kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş merkezli depremlerin herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

Yeni evlerin sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulunan Çakır, “Yaklaşık bir buçuk yıldır beklediğiniz güne maalesef ülke olarak, millet olarak çok büyük bir üzüntü ile kavuştuk. Hepimiz üzgünüz.” dedi.

Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı da hak sahiplerinin evlerine kavuşacağı için mutlu olduklarını dile getirerek, “Tabii bu acının üstüne geldiği için çok fazla bir şey söyleyemeyeceğiz. Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi ile 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 546 dairenin hak sahipleri belirlendi.

Muhabir: Cemal Coşkun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.