Dolar 32,2219
Euro 35,1438
Altın 2.476,04
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, İslam aleminin ramazanını tebrik etti

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İslam aleminin ramazanını tebrik etti. Zorluoğlu, yayımladığı mesajda …

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, İslam aleminin ramazanını tebrik etti
1 Nisan 2022 13:11
168
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İslam aleminin ramazanını tebrik etti.

Zorluoğlu, yayımladığı mesajda, ramazanın tüm İslam alemi tarafından özlemle beklendiğini belirterek, “Gönülleri yakınlaştıran, dargınlıkları unutturan, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan veren on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ramazanın oruç, ibadet ve sabır ayı olduğunun altını çizen Zorluoğlu, Allah'ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı ay da olduğunu vurguladı.

Zorluoğlu, Hazreti Muhammed'in, ramazanda içtenlikle yapılan dua, ibadet ve iyiliklerin Allah katında daha değerli olacağını bildirdiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

“İnsanın kendisini disipline ettiği, iç dünyasını gözden geçirdiği ramazan ayı, manevi dünyamızın her türlü olumsuzluktan arınması için de en büyük vesiledir. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan ramazan-ı şerif milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramına kavuştursun. Bu duygu ve düşüncelerle on bir ayın sultanı ramazan-ı şerifin başta Trabzonlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum.”

Muhabir: Zafer Sel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.