DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Çorum’da ilçe belediyelerin itfaiye personeline yangına müdahale eğitimi veriliyor

ÇORUM (AA) – Çorum Belediyesince ilçe belediyelerin itfaiye teşkilatlarına, 40 saatlik yangına müdahale ve arama kurtarma eğitimi verildiği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çorum'daki belediyelerin itfaiye teşkilatlarından 120 it…

Banner Resmi
24.01.2023
86
A+
A-

ÇORUM (AA) – Çorum Belediyesince ilçe belediyelerin itfaiye teşkilatlarına, 40 saatlik yangına müdahale ve arama kurtarma eğitimi verildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çorum'daki belediyelerin itfaiye teşkilatlarından 120 itfaiye personeli için 12 grup halinde eğitim programı planlandı.

Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü eğitim alanında düzenlenen eğitimde itfaiyecilere yangına müdahalenin yanı sıra önleyici tedbir, kişisel koruyucu ekipmanların kullanımı hakkında teorik ve uygulamalı eğitim veriliyor.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, itfaiye teşkilatının araç, ekipman, personel, bilgi ve becerilerini sürekli geliştirdiklerini aktardı.

Yangın ve felaketlere hızlı ve etkili müdahale etmek için gayret gösterdiklerini belirten Zahir, “İtfaiye personelimiz asli görevlerinin yanı sıra bilgi ve deneyimlerini ilçe itfaiye teşkilatlarıyla da paylaşıyor. İtfaiyecilik alanında gelişmeleri takip etmek ve pratikte uygulayabilmek için her zaman eğitime öncelik vermek zorundayız. Kurum içinde ve diğer ilçelere yönelik eğitim faaliyetlerimizi bundan sonra da devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.