Dolar 32,5782
Euro 34,7958
Altın 2.507,60
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

Enerjisa Europe, ETCSEE 2022’de “platin sponsor” olarak yer aldı

ANKARA (AA) – Enerjisa Europe, Avrupa'nın en önemli enerji ticareti etkinliklerinden ETCSEE 2022'de (Orta ve Güneydoğu Avrupa Enerji …

Enerjisa Europe, ETCSEE 2022’de “platin sponsor” olarak yer aldı
4 Temmuz 2022 14:48
126
A+
A-

ANKARA (AA) – Enerjisa Europe, Avrupa'nın en önemli enerji ticareti etkinliklerinden ETCSEE 2022'de (Orta ve Güneydoğu Avrupa Enerji Ticaret Konferansı) “platin sponsor” olarak yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de gerçekleştirilen konferansta, Enerjisa Europe'un faaliyetleri ve enerji ticareti konusunda sağlanabilecek olası iş birlikleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Enerjisa Üretim'in iştiraki Enerjisa Europe, Güneydoğu Avrupa'da enerji ticareti gerçekleştirme, bu ülkelerin enerji pazarında aktif bir oyuncu olma hedefiyle kuruldu.

Macaristan merkezli şirket, bu bölgelerde enerji ticareti gerçekleştirmek için gerekli izin ve lisans süreçlerini tamamlayarak faaliyetlerine başladı. Bu kapsamda ilk etapta enerji ticareti Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Romanya ve Yunanistan enerji piyasalarında gerçekleştirilmeye başlandı.

Bu yıl Enerjisa Europe'un platin sponsorluğunda Budapeşte'de düzenlenen ETCSEE 2022'de, enerji ticareti alanındaki stratejiler ve piyasada geleceğin trendleri ele alındı, sektör uzmanları arasında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Enerjisa Europe Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İlimsever, etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında, “Mevcut pazar fırsatları gün geçtikçe daha büyük olanaklar sağlıyor. Önümüzdeki imkanlar dahilinde enerji alanında senaryolarımız hazır ve doğru bir planlama ile enerji ticareti giderek güçlenecek.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ayşenur Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.