Dolar 32,3608
Euro 34,7936
Altın 2.400,13
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Geride kalan haftayı mağlubiyetle kapatan Boluspor, Eyüpspor maçına kilitlendi

BOLU (AA) – Spor Toto 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, 14. haftada ağırlayacakları Eyüpspor&#39 …

Geride kalan haftayı mağlubiyetle kapatan Boluspor, Eyüpspor maçına kilitlendi
29 Kasım 2021 11:50
207
A+
A-

BOLU (AA) – Spor Toto 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, 14. haftada ağırlayacakları Eyüpspor'u yenerek Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında aldıkları mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi.

Erginer, takımın tecrübeli kalecisi Gentian Selmani ve defans oyuncusu Emin Bayram ile kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Geride kalan hafta konuk oldukları Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 yenildiklerini anımsatan Erginer, “İkinci yarı istediğimiz formatı sahaya yansıttık. Eğer ilk yarıda da bu oyunu sahaya yansıtabilseydik, daha farklı skor ortaya çıkabilirdi. Bölüm bölüm iyi oyun ortaya koyduk ama yediğimiz 3 gol kendi hatalarımızdan. Tabiri caizse kendi kendimize gol yedik.” dedi.

Bu hafta sahalarında oynayacakları Eyüpspor müsabakasına değinen Erginer, şunları söyledi:

“Önümüzde bizim için çok daha kıymetli bir Eyüpspor maçı var. Önümüze bakıyoruz. Tabii amacımız Eyüpspor maçından istediğimizi almak. Onlar da bu ligin iyi takımlarından. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Her maç zor geçiyor. Umarım ki eksiklerimizi tamamlayacağız. İnşallah sakat ve hasta oyuncularımızı bu hafta kullanabiliriz. Çok önemli bir maça çıkacağız, iyi hazırlanıyoruz. İnşallah hazırlıklarımızı sahaya yansıtırız. Onun karşılığında da 3 puan alarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor mağlubiyetini telafi ederiz.”

Takımın tecrübeli file bekçi Gentian Selmani ise Eyüpspor maçı hazırlıklarının güzel geçtiğini belirterek, “Zor bir maç olacak. Bu hafta boyunca çalışmalarımızı yapacağız. En iyi şekilde hazırlanacağız. Bizim için iyi oyun önemli. İyi oynayıp bu maçı kazanmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Futbolcu Emin Bayram ise bu hafta daha farklı şekilde sahaya çıkacaklarını dile getirerek, 3 puanı alıp yollarına devam etmek istediklerini kaydetti.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.