Dolar 32,2820
Euro 34,5734
Altın 2.413,10
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Hafızlık öğrencileri, harçlıklarını Filistinlilere gönderdi

BOLU (AA) – Bolu'nun Mengen ilçesinde hafızlık eğitimi alan öğrenciler, topladıkları harçlıkları İsrail'in karadan ve havadan saldırılarına maruz kalan Filistinliler için bağışladı. Mengen İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Hafızlık Erkek Kur&#…

Hafızlık öğrencileri, harçlıklarını Filistinlilere gönderdi
22 Ekim 2023 20:23
37
A+
A-

BOLU (AA) – Bolu'nun Mengen ilçesinde hafızlık eğitimi alan öğrenciler, topladıkları harçlıkları İsrail'in karadan ve havadan saldırılarına maruz kalan Filistinliler için bağışladı.

Mengen İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu öğrencileri, öğretmenleriyle müftülüğü ziyaretlerinin ardından, topladıkları 13 bin 637 lirayı, Batı Şeria ve Gazze'de İsrail'in saldırıları altında kalan Filistinlilere ulaştırılması için Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mengen Şubesi'ne teslim etti.

İlçe Müftüsü ve TDV Mengen Şube Başkanı Mehmet Özcan, hafızlık eğitim alan öğrencilerin topluma örnek davranış sergilediklerini belirterek, “Şu anda zulüm altındaki Müslüman kardeşleri için her gün hatim okumalarının yanı sıra harçlıklarını da paylaşarak çok güzel örneklik sergilediler. Hafızlarımız, İslam ümmetinin birlik beraberliğine vesile olacaklar Allah'ın izniyle. Rabbim öğretmenleri ve ailelerinden razı olsun. Rabbi muvaffak eylesin.” ifadesini kullandı.

Muhabir: Ömer Faruk Şimşek

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.