DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

İkinci elde tüm marka ve modeller için yeni adres “toyota.com.tr” oldu

– Xchange by Toyota’nın güvenilir ve kurumsal hizmetleriyle, müşteriler her marka ve model 2. el araca toyota.com.tr adresinden ulaşabilecek

Banner Resmi
07.04.2023
149
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Toyota’nın markası ne olursa olsun tüm ikinci el ihtiyaçlarını karşılamak için 2011’den bu yana faaliyet gösteren Xchange by Toyota’nın online showroomu, toyota.com.tr çatısı altına taşındı.

Markadan yapılan açıklamaya göre, 2. el otomobil arayanlar veya araçlarını hızlı bir şekilde satmak isteyenler için yeni bir dönem başlatan Toyota, kişiye özel tüm ihtiyaçlara çözüm odaklı yaklaşımıyla yanıt veriyor.

Xchange by Toyota’nın güvenilir ve kurumsal hizmetleriyle, müşteriler her marka ve model 2. el araca toyota.com.tr adresinden ulaşabilecek. Toyota’nın kullanıcı dostu platformu üzerine taşınan Xchange by Toyota, müşterilerin tüm bilgilere kolayca erişmesini sağlıyor.

Xchange by Toyota'da satışa sunulan tüm 2. el araçlar, ayrıntılı teknik kontrol ve ekspertizlerden geçiriliyor. Tek çatı altında kişiye özel finansman çözümleri sunulurken satın alınan araçlara 12 aya kadar garanti gibi ayrıcalıklar sağlanıyor. Toyota’nın yüksek hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini yansıtan Xchange by Toyota’da, dijital bayi uygulaması sayesinde satış danışmanlarıyla canlı bağlantı kurup istenen modelin incelenmesi de mümkün oluyor.

toyota.com.tr çatısı altına alınan Xchange by Toyota’da sunulan XNAKİT uygulaması, müşterilerin aracının değerini anında öğrenip, nakit alım teklifi ile bayilere satmasını veya takas edebilmesine imkan tanıyor. Tüm bu uygulamalarla müşteriler 2. el ile ilgili tüm işlemlerini Toyota güvencesiyle gerçekleştirebiliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.