Dolar 32,9623
Euro 35,3209
Altın 2.457,78
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 28°C

Samsunspor’un 33 yıl önceki trafik kazasında ölen futbolcusu Zonguldak’ta anıldı

ZONGULDAK (AA) – Samsunspor kafilesinin 33 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren futbolculardan Muzaffer Badalıoğlu için memleketi …

Samsunspor’un 33 yıl önceki trafik kazasında ölen futbolcusu Zonguldak’ta anıldı
20 Ocak 2022 14:29
229
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Samsunspor kafilesinin 33 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren futbolculardan Muzaffer Badalıoğlu için memleketi Zonguldak'ta anma programı düzenlendi.

Zonguldak Asri Mezarlığı'nda düzenlenen törende, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Muzaffer Badalıoğlu'nun öz geçmişini dinleyen ziyaretçiler, daha sonra mezarına karanfil bıraktı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaptığı konuşmada, yıllar önce talihsiz kaza sonucu kaybettikleri Muzaffer ağabeyi anmaya geldiklerini belirterek, “Bugün o dönemde birlikte futbol oynadığı Uğur ağabeyimizle buradayız. Organizasyonun gerçekleşmesinde bize katkı sağladı. Bu yolda şehit olan arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı olarak yaşamına devam edenlere sağlık sıhhat diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.” dedi.

Badalıoğlu'nun takım arkadaşı Uğur Terzi de ona karşı her zaman görevlerini yerine getirdiklerini dile getirerek, “Değeri hiç unutulmadı. Ocak ayını büyük kayıp olarak değerlendiriyoruz. 33 sene önce biz kaybettik, şimdi de aslan gibi delikanlı gitti. Ahmet Çalık büyük kayıp. Onun da mekanı cennet olsun. Muzaffer abi, tartışılmaz bir futbolcuydu. Türk futbolunun en iyi futbolcularından bir tanesiydi, kişilikli, karakterliydi.” diye konuştu.

Anma programına, Badalıoğlu'nun kız kardeşi Semin Badalıoğlu ile takım arkadaşları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ile taraftarlar katıldı.

– Havza'da yaşanan kaza

Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için 20 Ocak 1989'da yola çıkan Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün, Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Murat Keleş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.