Dolar 32,3867
Euro 34,7927
Altın 2.406,28
BİST 10.184,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Tosya’da “2. Uluslararası İpek Yolu Fuarı” açıldı

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde “2. Uluslararası İpek Yolu Fuarı” açıldı. Tosya Belediyesi organizesinde, Uluslararası D-100 …

Tosya’da “2. Uluslararası İpek Yolu Fuarı” açıldı
13 Ağustos 2022 18:47
104
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde “2. Uluslararası İpek Yolu Fuarı” açıldı.

Tosya Belediyesi organizesinde, Uluslararası D-100 kara yolu kenarında Yeni Metal Sanayi mevkisinde 2. Uluslararası İpek Yolu Fuarı için açılış töreni düzenlendi.

Kastamonu Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan törende yaptığı konuşmada, fuarın Tosya'nın ticari potansiyelini daha da artıracağını kaydederek, “Umarım fuarımız daha da gelenekselleşir. Daha bir anlam kazanır. Tosya'mız bu noktada ticari faaliyetlerini artırır.” dedi.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ise böyle bir fuara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Protokol üyeleri tarafından fuarın açılışı gerçekleşti.

Açılışa, Tosya Kaymakam Vekili Mesut Coşkun, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar ve MHP MYK üyesi Yüksel Aydın katıldı.

Tosya'da üretilen ürünlerin yer aldığı fuar 19 Ağustos'a kadar gezilebilecek.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.