Dolar 32,3605
Euro 34,7704
Altın 2.408,20
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Total Turkey Pazarlama, yeni nesil gres ürün grubu Ceran ile yüksek performans sağlayacak

İZMİR (AA) – TotalEnergies'in yeni nesil gres ürün grubu Ceran ile demir-çelik, çimento, kağıt, gıda gibi sektörlerdeki ekipmanların ihtiyaç …

Total Turkey Pazarlama, yeni nesil gres ürün grubu Ceran ile yüksek performans sağlayacak
27 Ekim 2021 12:32
204
A+
A-

İZMİR (AA) – TotalEnergies'in yeni nesil gres ürün grubu Ceran ile demir-çelik, çimento, kağıt, gıda gibi sektörlerdeki ekipmanların ihtiyaç duyduğu yüksek performansı karşılayacağı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Total Turkey Pazarlama, Ceran gres ürünlerini 23-24 Eylül'de İskenderun'da düzenlenen Uluslararası Hadde Sempozyumu ve Sergisi'nde paydaşlarıyla buluşturdu.

Metal haddeleme sektörünün ekonomik, teknolojik, bilimsel alanlarda irdelenip gelişmelerin paylaşıldığı ve hadde konularının detaylı olarak ele alındığı organizasyona platin sponsor olarak destek veren Total Turkey Pazarlama standına katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknik Servisler Müdürü Mine Altınkurt, 50 yılı aşkın süredir endüstriyel segmentler için yenilikçi ve yüksek performanslı ürün ve çözümler geliştirdiklerini kaydetti.

Ana hedeflerinin müşteri odaklı davranmak olduğunu ifade eden Altınkurt, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bu organizasyonda da iki gün boyunca sektörün hem yerel hem yabancı temsilcileriyle bir araya gelerek Ceran gres ürün portföyümüzü tanıtma fırsatı yakaladık, beklenti ve ihtiyaçlarını dinledik. Demir-çelik, otomotiv, çimento, enerji üretimi gibi rekabetin yoğun olduğu sektörlerde işletme giderlerini azaltmak ve verimliliği artırmak büyük önem taşıyor. Biz Total Turkey Pazarlama olarak Ceran gres portföyümüz ile ekipmanlardan en yüksek verimi almaya yardımcı oluyoruz, ihtiyaç duyulan güvenilirliği ve rekabet avantajını sunuyoruz. Ceran ile kalsiyum sülfonat kompleks teknolojili gresi biz geliştirdik. Ceran, yüksek basınca, suya ve yüksek sıcaklığa karşı dayanıklılık ve mekanik stabilite sağlıyor, aynı zamanda korozyona ve oksidasyona karşı mükemmel koruma özelliğine sahip.”

Muhabir: Oğuzhan Özsoy

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.