DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Türkiye’nin en etkin 50 CFO’su ödüllendirildi

İSTANBUL (AA) – Türkiye'nin en etkin 50 finansal işler direktörü (CFO) ödüllendirildi. Finans ve ekonomi alanında en önemli karar alıcılara …

Türkiye’nin en etkin 50 CFO’su ödüllendirildi
Banner Resmi
23.02.2022
149
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye'nin en etkin 50 finansal işler direktörü (CFO) ödüllendirildi.

Finans ve ekonomi alanında en önemli karar alıcılara ve düşünce önderlerine ev sahipliği yapan 6. CFO Summit 2022, İstanbul'da gerçekleştirildi.

Milliyet Executive, DataExpert ve İz İletişim iş birliğinde, BMI organizasyonuyla düzenlenen ve açılış konuşmasını İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ın yaptığı CFO Summit 2022, “En Etkin 50 CFO” ödül töreni ile sona erdi.

Zirvede “Kovid-19 sonrası finansın geleceği ve sürdürülebilirliği”, “küresel durgunlukla birlikte dijital finansın geleceği”, “riskler ve yeni yönelimler” gibi konular ele alındı.

Konuşmacılar arasında ise QNB eFinans Genel Müdürü ve QNB Finansbank Grup Tüzel Dijital Bankacılık Başkanı Okay Yıldırım, Doğan Holding İcra Kurulu Başkanı Çağlar Göğüş, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, OYAK Yatırım Genel Müdürü Erkan Ünal, Şişecam Genel Müdürü Görkem Elverici, Enerjisa Enerji AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Murat Pınar, Kalyon Holding CFO'su Mustafa Koçar, İGA Havalimanı İşletmesi CFO'su Selahattin Bilgen, Aras Kargo CFO'su Barbara Hagen gibi isimler yer aldı.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.