Dolar 32,4237
Euro 34,7977
Altın 2.395,15
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Vali Kılıç, sel ve taşkınlardan zarar gören bölgelerde inceleme yaptı

BOLU (AA) – Bolu Valisi Erkan Kılıç, kentte yaşanan sel ve taşkınlardan etkilenen Mengen-Yedigöller kara yolunda incelemelerde bulundu.Kılıç, 9-10 Temmuz'da aşırı yağışlara bağlı meydana gelen sel ve taşkında zarar gören bölgelerde denetleme çalışmala…

Vali Kılıç, sel ve taşkınlardan zarar gören bölgelerde inceleme yaptı
18 Temmuz 2023 21:13
71
A+
A-

BOLU (AA) – Bolu Valisi Erkan Kılıç, kentte yaşanan sel ve taşkınlardan etkilenen Mengen-Yedigöller kara yolunda incelemelerde bulundu.

Kılıç, 9-10 Temmuz'da aşırı yağışlara bağlı meydana gelen sel ve taşkında zarar gören bölgelerde denetleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yağışlar nedeniyle Mengen-Yedigöller kara yolunun 31. kilometre Karadere mevkisinde yıkılan köprü ve devamında bulunan yolun hasar gören bölümlerinde yapılan çalışmaları inceleyen Kılıç, yetkililerden bilgi aldı.

Kılıç'a, temaslarında İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ile Tarım ve Orman Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Mustafa Gözler de eşlik etti.

Vali Kılıç, Bolu'da yaşanan sel ve taşkın sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD, emniyet ve jandarma birimleri başta olmak üzere tüm kurumların elinden geleni yaptığını belirterek, sel sularının ve taşkının verdiği hasarın tespit edilmesi, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için görevli personelin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Kılıç, selin ilk anından itibaren görev alan herkese teşekkür ederek, “Selin izlerinin silinmesi için ilk andan itibaren sahada çalışmalarını sürdüren tüm kurum amirlerimize ve görevli personelimize özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. İlimizde yaşanan sel felaketinden etkilenen ve zarar gören bütün vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimizin imkanlarıyla taşkının vermiş olduğu tahribat ve hasarın telafi edilmesi için vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Nurhan Çorlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.