Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 19°C

Havza’da “AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı” düzenlendi

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı”, Havza, Kavak …

Havza’da “AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı” düzenlendi
26 Haziran 2022 19:00
149
A+
A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı”, Havza, Kavak, Asarcık, Vezirköprü ve Ladik mahalle başkanlarının katılımıyla Havza'da gerçekleştirildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçedeki bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, 2001 yılından bu yana AK Parti teşkilatının içinde olduğunu belirterek, “Gördüğüm manzaradan ötürü gururlu ve mutluyum. İnşallah 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz ve bu teşkilat ile hedefimize ulaşacağız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan da katılımcılara teşekkür ederek, “2023 hedefimize ulaşmak için en iyi şekilde çalışmaktayız. Bu eğitimin hedefimize ulaşmak için çok önemli.” ifadesini kullandı.

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Bülent Üstündağ ise eğitimin hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından eğitim programda AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya tarafından “Teşkilatçılık ve tecrübe paylaşımı”, Hikmet Genç tarafından “Siyasal iletişim ve yeni medya”, Çağatay Yetik tarafından “Kişisel gelişim etkili iletişim”, Şaban Kızıldağ tarafından da “Motivasyon” konulu sunum gerçekleştirildi.

Program sonrası Özdemir tarafından konuşmacılara semaver hediye edildi.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.