Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 19°C

Gümüşhane Valisi Taşbilek’ten vatandaşlara aşı çağrısı

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, kentte kurulan aşı çadırını ziyaret ederek vatandaşlara en kısa sürede aşı olmaları …

Gümüşhane Valisi Taşbilek’ten vatandaşlara aşı çağrısı
13 Temmuz 2021 15:01
239
A+
A-

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, kentte kurulan aşı çadırını ziyaret ederek vatandaşlara en kısa sürede aşı olmaları tavsiyesinde bulundu.

Fatih Parkı'nda kurulan aşı çadırını ziyaret eden Taşbilek, aşı olan ve olmak için sıra bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Burada konuşan Vali Taşbilek, artan aşılanma oranıyla birlikte toplumsal bağışıklığa daha çabuk ulaşacağına dikkati çekti.

Gümüşhane'nin son açıklanan verilere göre vaka sayısı en fazla düşen illerin başında geldiğini belirten Taşbilek, bu düşüşün bir dahaki hafta da devam etmesini umut ettiklerini söyledi.

Taşbilek, vatandaşlara kendileri ve sevdiklerinin sağlığı için aşı olmaları tavsiyesinde bulunarak, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımız hastanelerimizde, aile hekimliklerimizde, ilçe sağlık müdürlüklerinde, mobil aşı ekiplerimizin ulaştığı her yerde aşı olabilirler. Bütün vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Hayatımızın bir daha kısıtlamaya gitmemesi, normale dönmesi için aşı olmalıyız. Kovid-19 illetinden halkımızı korumak için büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin ön saflarında yer alan sağlık çalışanlarımıza, kolluk kuvvetlerimize, kamu görevlilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek odalarımıza çok teşekkür ediyorum. Aşı sırası gelen bütün vatandaşlarımızın en hızlı şekilde aşı olması, özellikle virüs mutasyonlarının zararlı etkilerine karşı en büyük silahımız olacak. Lütfen en hızlı şekilde aşılarımızı olalım.”

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.